HTML Info

Webről, magyarul, mindenkinek

Jelenlét

2 megjegyzés

A napokban számba vettem, hogy egy átlagos – magamat is ide sorolva – netbuzival hol lehet találkozni a weben. Meglepő mennyiségű adat gyűlt össze.

Az ember fenntart egy honlapot. Esetleg többet is. Tagja az IWIW-nek, Facebooknak, regisztrált a Twitteren. Megoszt fényképeket a Picasa oldalain és a Flickren. Van néhány feltöltött videója a Google videók között (és sajnálja hogy ide már nem tud feltölteni).

Napi kapcsolattartásra e-mailt használ. Egy régi freemailest megszokásból (még a modemes időkből, amikor terminálon lehetett postafiókot nyitni), egyet a Yahoo-n, egy Gmail fiókot (még a meghívásos időkből), egyet az üzlethez, egyet a magánlevelezéshez.

Az úgynevezett közösségi oldalakon kívül is aktívan él a hálón. Ötszámjegyű regszáma van az Index Fórumon, ahogy ideje engedi, válaszolgat a Yahoo Answers kérdéstömegére. Írogat a Virtusra online, a Magyar Közlekedésbe offline, írogat-olvasgat néhány Google csoportot.

Természetesen hol itt aktívabb, hol ott – ahogy ideje engedi. Ti merre jártok?

Írta: htmlinfo

2009. 06 23 at 5:56 pm

Kategória: Csak úgy...

Címkék , ,

2 megjegyzés :: 'Jelenlét'

Feliratkozás a megjegyzésekre: RSS vagy Trackback küldése: 'Jelenlét'.

 1. videót nem osztok meg, és tudtommal csak teszteltem, de nem tetszett a Flickr, így ott sem vagyok elérhető, továbbiakban híreket olvasok a Google Readeren, doksikat csinálok és osztok meg a Google Docs-al, GTD-hez Remember the Milket használok, pénzügyeimet a Buxfer.com-on kezelem :)

  Hirtelen ennyi ami a “netfüggő” magánembert érinti.. munkámat meg napi 8,5 órában a neten töltöm szóval…

  István

  2009. 06 23 at 20:40

 2. Honlap, iwiw, myvip, facebook, picasa, youtube, gmail a meghívásos időkből, @live.com cím, kb. 20 különféle RSS feed, meg egy rakás fórumregisztráció, de hozzászólások száma alacsony :D

  Gyussz

  2009. 06 24 at 18:07

Megjegyzés hozzáfűzése