HTML Info

Webről, magyarul, mindenkinek

Prezi újdonságok

nincs megjegyzés

Annak idején többen hírt adtak a Prezi megszületéséről és a béta időszak kezdetéről. Mára kinőtt néhány bugot, és legutóbbi hírlevelük szerint egyre inkább nyitni kívánnak.

Keddtől valamennyi, készítője által nyilvánosnak jelölt prezentációt elérhetővé teszik a nagyközönség számára, vagyis megtekintésükhöz nem lesz szükség bejelentkezésre.

Mint felhívásukban írják:

Ha van egy jó Prezid, amely másoknak is tetszhet, gondolkodj el rajta, hogy nyilvánossá teszed. Oszd meg, és a “Who can view?” menüből válaszd az everyone lehetőséget. Figyelj, hogy címe és leírása egyértelmű legyen.

Közben szép csendben továbbfejlesztették a letölthető, offline Prezi playert is. Ez már teljes képernyőn működik, teljes billentyűzetparancs támogatással. A Prezi fejlesztői mostantól ezt ajánlják a megtartandó előadások támogatásához – így nem fordulhatnak elő hálózati, vagy böngészővel kapcsolatos problémák.

Elindult a Prezi blog is, a http://blog.prezi.com címen, ahol az alkotók ötleteikről, az új szolgáltatásokról számolnak be, egyúttal beszüntetve a hírlevelek küldését. A http://getsatisfaction.com/zuilabs/products/zuilabs_prezi címen felhasználói közösség is szerveződik a Prezi köré.

Írta: htmlinfo

2009. 02 16 at 3:23 pm

Kategória: Hírek

Címkék ,

Megjegyzés hozzáfűzése