HTML Info

Webről, magyarul, mindenkinek

Szolgáltatások

nincs megjegyzés

Hardver szaktanácsadás
Számítógépet, perifériát szeretne, de nem tudja, mi felelne meg legjobban igényeinek? Mondja el elképzeléseit, és kiválasztjuk az Önnek legjobban megfelelő hardvert. Nemcsak kiválasztjuk, hanem kívánságra be is szerezzük a piacon fellelhető legjobb árfekvésű alkatrészt.

Rendszerszervezés, -karbantartás
Elsősorban kisvállalkozásoknak ajánljuk rendszerszervező, -tervező és karbantartó tevékenységünket. Még egy néhány számítógépet üzemeltető cégnek is szüksége van jól működő hálózatra. A legnagyobb operációs rendszer gyártójának állításával ellentétben ezt nem is olyan egyszerű létrehozni. Nem beszélve a cég Informatikai biztonsági szabályzatának elkészítéséről…
Adatbázis-tevékenység, adatfeldolgozás
Amíg mindössze néhány termék vagy szolgáltatás nyilvántartására van szükség, megfelelhet egy táblázatkezelő szoftver is. De ha már egy egész raktárnyi készletről kell mindent naprakészen tudnunk…
Webadminisztráció
Ma már egyetlen vállalkozás sem lehet meg saját honlap nélkül. Ugyanakkor nem minden vállalkozás engedheti meg magának, hogy saját webmestert alkalmazzon. A HTML Info Business keretében segítünk Önnek, hogy arculatához illő formában megjelenhessen a világhálón is.
Számítógépes adathordozók sokszorosítása

Egyéb számítástechnikai tevékenység

Oktatás
E tevékenységi körben egyedi, személyre szabott tematikával állunk az Ön, vagy az Ön cége rendelkezésére. Megrendelése alapján akár Önnél is vállaljuk számítástechnikai tanfolyamok, egyedi képzések lebonyolítását.
Újságírói, fotóriporteri szolgáltatás
Megrendelésére tudósítónk (igény esetén fényképes) beszámolót készít az Ön által kiválasztott eseményről.
Szolgáltatásainkat igénybe veszi a SportFM portál és a Magyar Közlekedés is.
Sajtóügynöki tevékenység
Összeszokott csapattal vállaljuk sport- és egyéb nagy sajtóérdeklődéssel járó rendezvények sajtóközpontjának megszervezését, működtetését az akkreditációtól a záró sajtótájékoztatóig.

Írta: htmlinfo

2007. 11 14 at 12:41 pm

Kategória: Szolgáltatások

Megjegyzés hozzáfűzése